Auto Totaal

  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte
Home Producten Classic lancia

Fiat barchetta

E-mail Print
Fiat BarchettaFiat barchetta is de grote passie van Jan Doornenbal de eigenaar van Auto Totaal Houten. Regelmatig hebben wij mooie en in zeer goede staat verkerende Fiat barchetta's te koop. Deze barchetta's worden allemaal zeer grondig nagekeken en alle bekende 'problemen' zoals windgeruis, uitlaatschild, softtop, nokkenasversteller + distributie worden bij voorbaat door ons gerepareerd. Verder worden de auto's in perfecte staat gebracht qua onderhoud en in- en extrieur. Uiteraard worden alle barchetta's afgeleverd met minimaal 6 maanden Bovag / Bosch garantie.


Niet alleen voor de koop van een mooie barchetta kunt u bij ons terecht, maar ook voor het onderhoud van deze prachige wagens. Wij werken samen met bekende leveranciers die de barchetta's door de jaren heen door en door hebben leren kennen en eigen oplossing hebben uitgewerkt voor bekende problemen zoals windgeruis, uitlaatschild, softtops, etc. Aangezien wij Bosch partner zijn, hebben wij een voorsprong op het gebied van het onderhoud van de barchetta's (net als alle andere merken auto's). Wij kunnen alle reparaties zelf uitvoeren. Op alle reparaties krijgt u garantie conform de Bovag en Bosch Auto Crew voorwaarden.

Het woord barchetta betekent bootje. Deze term komt uit de geschiedenis van tweezits sportwagens. Het uiterlijk van de barchetta is dan ook gebaseerd op klassieke tweezits spiders met soepel gevormde lijnen. Hij combineert dan ook de klassieke lijnen van de spiders uit het verleden met moderne details.

In 2001 heeft Fiat het uiterlijk van de barchetta enigszins aangepast. De meest in het oog springende wijziging betreft het toevoegen van een derde remlicht op de kofferbak. Er zijn verschillende special edition versies uitgebracht. barchetta dient altijd met een kleine letter geschreven te worden. Het is dus barchetta en niet Barchetta. Spreek uit bar-ket-ta. De barcehtta's zijn gebouwd van 1995 tot en met 2005.

Heeft u interesse in een barchetta of wilt u meer informatie, neemt u dan gerust eens contact met ons op.
 
 

 

BIS.jpg
ath_logo.jpg

Twitter

berner.jpg
Diagnose-specialist.jpg

Wie is online

We hebben 1 gast online

Al onze medewerkers zijn BHV'ers

bhv_cert.gif
logo_BOVAG_liggend.jpg

Contact

AUTO TOTAAL HOUTEN
De Bouw 7 (industrie terrein De Schaft)
3991 SX  Houten
T: 030-6590069
F: 084-7473262
E: info@autototaalhouten.nl
W. www.autototaalhouten.nlGrotere kaart weergeven